راه کارهای افزایش سرعت سایت در وردپرس

اطلاعات جامع و مفید از دنیای کامپیوتر

راه کارهای افزایش سرعت سایت در وردپرس

تمام ما بعنوان یک کاربر با یک سایت کند مواجه شده ایم.کاری که پس از مدتی صبر و عدم لود شدن انجام میدهیم ،ترک سایت و مراجعه به سایتی با سرعت مناسب میرویم و نیاز خود را برطرف میکینم.اما بعنوان یک وبمستر چه راه هایی را میتوانیم بکار ببریم تا سرعت سایت خود را بالا ببریم

تمام ما بعنوان یک کاربر با یک سایت کند مواجه شده ایم.کاری که پس از مدتی صبر و عدم لود شدن انجام میدهیم ،ترک سایت و مراجعه به سایتی با سرعت مناسب میرویم و نیاز خود را برطرف میکینم.اما بعنوان یک وبمستر چه راه هایی را میتوانیم بکار ببریم تا سرعت سایت خود را بالا ببریم
جالب است بدانید که بیش از 40% از خریداران اینترتی بیش از پنج ثانیه برای لود کامل سایت شما صبر نمیکنند و پس از آن به سایت دیگری مراجعه میکنند.بر اساس تحقیقات شرکت Akamai ، چهل و هفت درصد از کاربران انتظار دارند سایت شما در کمتر از 3 ثانیه لود شود که از این میزان همانطور که در قبل تر عنوان شد ،40%افراد در صورتیکه مطابق میلشان سایتتان در زمان کمتر از 2ثانیه لود نشود سایتتان را ترک خواهند نمود.البته این استاندارد جهانی است و در ایران نباید چنین توقعاتی داشت!!!اما نباید نسبت به فعالیت های رقبایتان نیز بی اعتنا باشید.می بینید که دانستن روش های افزایش سرعت وردپرس چقدر مهم است؟

دوره جامع متخصص وردپرس

به اعدادی که ذکر شد دقت نمایید زیرا در عملکرد شما تاثیر زیادی دارد .فرض کنید در روز تعداد 1000 بازدید کننده سایت شما را باز میکنند.اگر سرعت سایت شما پایین باشد بیش از 470نفر سایتتان را ترک میکنند که این به معنی از دست دادن حدود نیمی از مشتریانتان است!
بر اساس تحقیقات صورت گرفته بر روی سایت های آمازون ،گوگل و دیگر سایت های معتبر ،به ازای هر یک ثانیه تاخیر در سرعت لود سایت موجب 7% کاهش نرخ تبدیل ،11% کاهش تعداد صفحات بازدید شده و 16% کاهش رضایت کاربران شده است.
نکته : یکی از مواردی که بر روی سئوی سایت شما تاثیر دارد و گوگل آن را از سال 2010 بر روی رنک سایت ها لحاظ نموده ،سرعت لود سایت است که از سال 2018 در سرچ موبایل نیز این موضوع مصداق پیدا کرد.
با توجه به این نکته که بیشتر جستجو ها از طریق تلفن های همراه است ،بنابراین بر روی سرعت لود موبایل تمرکز بیشتری را لازم است تا اعمال نمایید.

یکی از دغدغه هایی که در کلاس های طراحی سایت و وردپرس مطرح است ،سرعت سایت است .
کلاس آموزشی تری دی مکس

لذا تصمیم بر آن گرفتیم تا مطلبی در این مورد منتشر نماییم

 

ممکن است تصور نمایید که چون سررعت سایتتان در مرورگر شما خوب است پس در مرورگر کاربر نیز سرعت قابل قبولی دارد.در حالی که این تفکر غلط است .زیرا شما سایتتان را مکررا باز میکنید و تمام اطلاعات داخل کش شما ذخیره میشود و در مراجعات بعدی به سایتتان اطلاعات از کش خوانده شده و سایت با سرعت بیشتری نسبت به کسی که بار اول به سایتتان وارد میشود ،لود میشود.بنابراین باید سایت را بدون کش باز نمایید.علاوه بر این در هر منطقه جغرافیایی نسبت به دیگر مناطق سرعت لود سایت متفاوت است.بدین منظور میتوانید سرعت سایتتان را با استفاده از ابزارهای آنلاینی که رایگان نیز هستند و در اینترنت موجودند تست نمایید.برخی از این ابزارهای محبوب و مشهور عبارتند از : GTmetrix , WebPageTest , Pingdom ,Google , PagrSpeedInsights که میتوانید ادرس سایت خود را در آن ها وارد نموده و سرعت سایت خود را در آن ها مورد ارزیابی قرار دهید .
در ایران اگر رقمی کمتر یا معادل 7 ثانیه داشتید ،رقمی قابل قبول برای کاربران است .اما برای گوگل باز هم باید تلاش کنید تا توجهش را به خود جلب نمایید!
کلاس آموزش after effect

اما چه مواردی در سرعت سایت تاثیر دارند که با اعمال تغییرات در آن ها میتوانیم آنها را بهبود بخشیم

این موارد عبارتند از :
هاست : هاست سایت شما در صورتیکه پیکر بندی مناسبی نداشته باشد و یا وضعیت مطلوبی نداشته باشد موجب افت سرعت سایت شما میگردد.
حجم صفحه : اگر تصاویری که در صفحات خود بکار میبرید ،فشرده سازی نشده باشند ،سرعت سایت شما را بشدت کند میکنند.
پلاگین های غیر استاندارد : در صورتیکه از پلاگین هایی با کد نویسی نامسلوب استفاده نمایید ،ممکن است سایت شما با کاهش سرعت مواجه شود.
پیکربندی وردپرس : در صورتیکه سایتتان دارای سیستم کش نباشد ،فشار زیادی را بر روی منابع سایت وارد مینماید که در زمان پیک ترافیک با کاهش سرعت مواجه خواهیم شد.

آموزش انیمیشن سازی

یکی از مهمترین دلایلی که باعث میشود سرعت سایت شما پایین بیاید کد نویسی غیر اصولی در بدنه سایت است .بنابراین برای بهبود سرعت سایت خود میتوانید کد های آن را در root اصلی اصلاح نمایید اما توجه داشته باشید که این راه آخرین راه است و هرگز به عنوان اولین مورد آن را اجرا نکنید و پس از بکار بردن دیرگر راهکار ها آن را بکار ببرید.
در این راهکارها قادر هستید با تنها یک کلیک سرعت سایت وردپرسی خود را بهبود بخشید

1. بهینه سازی صفحه لندینگ سایت

صفحه لندینگ یا همان صفحه اولی که در زمان وارد کردن URL سایت شما به نمایش در میاید ،مهمترین صفحه ای است که در سرعت سایت شما تاثیر گذار است .بدین منظور لازم است تا مواردی را رعایت نمایید تا سایتتان با سرعت بیشتری لود شود.این موارد عبارتند از :
• نمایش قسمتی از نوشته ها بشکل خلاصه مطلب
• کم کردن تعداد نمایش پست ها تا حداکثر 8 عدد
• حذف پلاگین های به اشتراک گذاری مطالب در صفحه اول
• حذف پلاگین های بدون مصرف
• حداقل نگاه داشتن مطالب صفحه اول و لینک به صفحات داخلی سایت
طراحی صفحه اول سایت بطریکه بهینه سازی شده باشد یکی از مهمترین مواردی است که در سرعت سایت شما تاثیر دارد
دوره آموزش اندروید

2. جایگزینی PHP با HTML

شما میتوانید برخی از صفحات خود را با HTML طراحی نمایید تا سرعت لود صفحات را بالا ببرید.اما نکته مهم این است که بدانید از HTML برای صفحاتی استفاده نمایید که تغییرات زیادی را ندارد.حتما می دانید که باید در html/css  نیز حرفه ای باشید.

3. اپدیت نگه داشتن سایت وردپرسی

سیستم وردپرس آپدیت های منظمی دارد که با هر اپدیت جدید از مشکلات ورژن قدیمی کاسته و امکانات بیشتری بدان افزوده شده است.اگر سایتتان آپدیت نباشد ممکن است با مشکلات افت سرعت و یا حتی مشکلات امنیتی مواجه گردید

 

4. بهینه سازی تصاویر

در کلاس های آموزش وردپرس ، در آموزشگاه وردپرس ، به شما گفته ایم که قرار دادن تصاویر زیبا در وبسایت موجب بهبود 80 درصدی تعامل کاربر با سایت میگردد.اما حتی اگر تصاویر با کیفیت بالا و زیبایی را نیز در سایت خود قرار دهید اما این تصاویر استاندارد نباشند ،موجب آسیب رساندن به سایت خواهند شد.شما با استفاده از یک نرم افزار ویرایش عکس مانند فتوشاپ میتوانید حجم تصاویر را تا 20 درصد کاهش دهید.
دوره آموزشی c#

5. انتخاب هاست مناسب

برای سایت خود به هیچ عنوان از هاست اشتراکی استفاده نکنید .وجود یک شرکت خرید هاست و دامنه قابل اعتماد ، از مهم ترین پارامتر های خرید هاست است. تعداد از شرکت ها، هاست با قیمت بسیار پایین ارائه می کنند که با وجود اینکه این نوع از هاست قیمت پایینی دارد و ممکن است شما را ترغیب نماید تا از آن استفاده نمایید ،اما لازم است تا بدانید به دلیل اشتراکی بودن فضای آن ،سایتتان سرعت پایینی دارد که عامل مهمی در از دست دادن کاربرانتان خواهد بود

6. ایجاد قابلیت lazy load برای تصاویر

مفهوم lazy load بدین معنی است که کاربر در زمانیکه سایت را باز میکند تمامی تصاویر در آن لود نمیشود و یا اسکرول کردن کاربر فقط عکس زیرین مطلب لود میگردد و باقی عکس ها در انتظار اسکرول کاربر میمانند.این قابلیت موجب بالا رفتن سرعت سایت به میزان قابل توجهی میشود.بدین منظور افزونه های بسیاری وجوددارد که میتوانید از آن ها استفاده نمایید.به عنوان مثال افزونه BJ Lazy Load

7. بهینه نمودن تصاویر بشکل اتوماتیک

در وردپرس افزونه بسیار کاردی بنام Smush.it وجود دارد که توسط آن میتوانید تصاویر را بهینه سازی نمایید بدون اینکه کیفیت تصاویرتان را تغییر دهد.
کلاس های آموزشی icdl

8. استفاده از یک قالب مناسب و استاندارد

بسیاری از قالب ها بر خلاف ظاهر زیبایی که دارند ،دارای کد نویسی استانداردی نیستند و سرعت سایت شما را دچار مخاطره میکنند.بنابراین به جای استفاده از قالب های پیچیده با انیمیشن ها و تصاویر بسیار جذاب ،از قالب های ساده تر استفاده نمایید تا سایتتان از سرعتی مناسب بهره مند گردد

9. انتقال اسکریپت ها به قسمت فوتر سایت

در ابتدای ورود به سایت ،وردپرس بصورت پیش فرض شروع به بارگذاری اسکریپت ها میکند .در حالیکه شما میتوانید بارگذاری اسکریپت ها را به فوتر سایت منتقل نمایید تا کاربران تجربه کاربری بهتری داشته باشند .بدین منظور میتوانید از پلاگین های مرتبط مانند Script To Footer استفاده نمایید.

10. عدم نمایش کل مطالب در یک صفحه

در وردپرس بطور پیشفرض تمامی مطالبی که مربوط به یک نوشته است لود میگردد.این موضوع علاوه بر کاهش سرعت سایت موجب میشود کاربر تمامی مطلب را در همان صفحه بخواند و دیگر تمایلی به مرور صفحه مریوط به نوشته نداشته باشد و این موضوع باعث کاهش تعداد بازدید های سایتتان میگردد که موجب تاثیر منفی بر روی سئوی سایت دارد.
بدین منظور میتوانید به مسیر زیر رفته و تنظیمات را تغییر دهید:
Setting > reading > for each article in a feed, show > summary

آموزشگاه آی سی دی ال در غرب تهران

11. بهینه سازی دیتابیس وردپرس

پس از گذشت مدتی که از دیتابیس استفاده نمودید ،ممکن است دیتابیس شما حاوی اطلاعاتی باشد که دیگر نیازی بدان ها ندارید .لذا لازم است تا نسبت به بهینه سازی سایتتان اقدام نمایید.
بدین منظور میتوانید از پلاگین های زیادی که در وردپرس موجود است استفاده نمایید .

12. کاهش درخواست های http خارجی

برخی از قالب ها فایل ها را از خارج سایت و دیگر وب سایت ها لود میکنند.این فایل ها بصورت اسکریپت ،استایل شیت ،تصاویر و … از سایت های مطرحی چون گوگل ،فیسبوک ،آنالیزورها و … هستند.
دقت نمایید در صورتیکه از این موارد بصورت محدود استفاده نمایید مشکلی را برایتان بوجود نمیاورد.
در صورتیکه پلاگین های سایت شما درخواست های زیادی را برای این سایت ها ارسال نمایند ،سایت شما را با موضوع کاهش سرعت سایت مواجه میکنند.شما میتوانید این اسکریپت ها یا استایل ها را با یکدیگر ادغام نمایید تا موجب کاهش سرعت سایت شما نشوند.
آموزش ورد

13. ارتقای php سایت

ممکن است ارتقای نسخه php سایتتان به آخرین ورژن ،برایتان مشکل باشد اما بدانید که این راه خوبی برای افزایش سرعت سایتتان است و ارزش سختی اش را دارد.اسکریپت ها در نسخه های آپدیت تا 30درصد سریعتر اجرا میگردند و این موضوع تاثیر مستقیمی بر روی سرعت سایتتان دارد.

14. تقسیم نمودن کامنت ها

اینکه تمام کامنت ها را در یکجا به نمایش در اوردید ،کاری حرفه ای نیست .زیرا موجب میشود سایت با افت سرعت مواجه شود.بدین منظور میتوانید طبق مسیر زیر رفتار نمایید تا کامنتها را تقسیم بندی نمایید.
Setting > discussion > break comments into pages

 

15. اعمال محدودیت در اصلاحیه های پست ها

با اعمال هر اصلاحیه بر روی پست ها حجمی از دیتابیس را مشغول میکنید.در برخی موارد این اصلاحیه ها توسط افزونه هایی که مطالب را مدیریت میکنند مورد جستجو واقع شده و سرعت سایت شما پایین میاید .
بدین منظور میتوانید تعداد اصلاحیه هایی که برای پست ها اعمال میشود را محدود نمایید.بدین صورت که لازم است قطعه کد زیر را در فایل wp-config.php قرار دهید.
jv_label background_color=”#09c” font_size=”13″ border_radius=”0″ text_color=”#ffffff”]define( ‘WP_POST_REVISIONS’, 3 );[/jv_label]
این قطعه کد موجب میشود تا تعداد اصلاحیه های هر پست 3 عدد باشند و باقی موارد پاک شوند.
کلاس آموزش فتوشاپ

16. اپلود نکردن ویدئوها در وردپرس

همانطور که میدانید شما قادر هستید تا ویدئوها را مستقیما در وردپرس آپلود نمایید و از طریق html5 آن ها را در مرورگر کاربران نمایش دهید.
اما هرگز دست به چنین کاری نزنید زیرا میزبانی از ویدئوها نیاز به پهنای باند زیادی دارد و شما را متحمل هزینه زیادی میکند.علاوه بر این موجب میشود تا حجم سایت شما بالا رود و به دنبال آن حجم بک آپ هایتان نیز افزایش یابد لذا در صورت وجود مشکل برگرداندن بک آپ سایتتان بسیار مشکل باشد.

17. جلوگیری از سرقت پهنای باند سایت وردپرسی

برخی افراد بدنبال استفاده از منابعی هستند که بی هیچ زحمتی آن را بدست آورده اند .یکی از این دست سرقت ها ،دزدیدن آدرس عکس های سایت شما و استفاده از آن ها درون سایت دیگری است بطوریکه از پهنای باند شما و بدون ایجاد هیچ ترافیک اضافی برای شما استفاده میکنند.
اما شما میتوانید با قرار دادن قطعه کد زیر در فایل htaccess. سایت خود ،از سرقت پهنای باندتان جلوگیری نمایید.

jv_label background_color=”#09c” font_size=”13″ border_radius=”0″ text_color=”#ffffff”]#disable hotlinking of images with forbidden or custom image option
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www.)?domainname.com [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www.)?google.com [NC]

RewriteRule .(jpg|jpeg|png|gif)$ – [NC,F,L][/jv_label]

نکته : در قسمت domainname نام دامنه خودتان را بنویسید.

آموزش کورل
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.